Aidilfitri @ Ofis

10:39

Meh aku nak mengupdate gambor2 masa jamuan raya kat ofis minggu lepas..lambat sikit sebab aku nak transfer dari phone & ada antara gambor ni aku amik dari kamera ofis.macam ada je org nak nengok (ferasan)..tak kira ler, aku nak update gak..


Bahagian Pembangunan Usahawan, KKRM
Timbalan bos bercakap bagi pihak bos sebab bos aku time2 ni ler dia gi Bank pulak..katanya nak kuar duit..tapi x de pun kitaorg dapat duit ghaya..tak abis2 aku ni ngan duit raya..hehe


Kitaorg kat luar bilik mesyuarat..berfoto ler..
kitaorg
kitaorg lagi
kitaorg jugak
tambah lagi beberapa orang
kat meja makan VVIP lak..belum start lagi masa ni..pegawai2 tak abis2 bercakap lagi kat dalam bilik mesyuarat tu..


pegawai & kakitangan ofis aku..nak tau bos aku yg mana..erm,confirm le yg duk tengah pakai baju melayu purple kaler..


antara menu yg ada :

Lauk pauk nasik beriani
lauk nasik beriani lagi, pencuci mulut
laksa johor & sate
kuih muih, rojak, satar




popia & mihun sup
popia & mihun sup..yg pakai baju melayu ni tokeynye..staff bhg.aku gak..


ABC
ni pulak time aku & kengkawan ofis attend jamuan raya kat bahagian lain..


 
aku masa ni baru2 kena ulser, 10sion nak makan..nengok ler muka aku seyes je..

Jamuan raya Kementerian punya, aku tak bawak hp so tak de le gambor2nya..Masa jamuan Kementerian ni ada persembahan dari retis2 veteran cam Datuk Khatijah Ibrahim, Salamiah Hassan & Jamal Abdillah..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Replies
    1. mummy-ramai staff, tu yg nmpk meriah.. :)

      Delete
  2. bestnye... siap ade org buat popia kat situ!
    pergh! laksa johor, mane nak dpt ek... slurppp~

    ReplyDelete
    Replies
    1. laksa johor mana nk dpt..ala,ibu mengandung ngidam ke?x tau le kat ne boleh beli..yg jamuan ni,ofis order ngan katering..

      Delete