2 in 1

13:56

Aktiviti hari sabtu (8/9/2012) attend open house kakak mr hubby merangkap celebrate bday anak dia, Aril & abg si Aril..x ingat apa ke nama dia..boleh pulak lupa nama anak buah..hehe..sebab lupa tu, jarang duk pnggil2 dia kalau gi umah kakak mr hubby ni..selalu duk pnggil si Aril ni je..yolah Aril ni kan berkenan benor ngan mr hubby..kalau mr hubby nak dukung dia, laju je tangan dia duk hulur..aku, kalau dukung dia..dia dah meronta2, x mau duk diam..sabor je lah aku..tue aku malaih nak dukung dia..

ni ler bday boy dia..Aril ni mmg suka bangat ngan mr hubby..ngan aku , pandang pun idok (cian aku)..

kek dah potong sebab aku & mr hubby sampai lewat..boleh pulak jammed kat Federal Highway around kul 9 pm..
Masa aku & mr hubby sampai rumah kakak mr hubby ni dah pukul 10 mlm lebih kurang coz kat Federal Highway, jalan jammed macam hari koje..kalau hari koje tu, tak pe gak ini hari cuti, malam pulak..hai,kesabaran je dalam keta..sampai2  kek of course ler dah potong. hadiah pun kitaorg tak beli..hihi..masa nak gerak balik umah tu, salam2 ngan kakak mr hubby, siap kena sound lagi pasai tak beli hadiah kat anak dia..kakak mr hubby cakap kitaorg kedekut ler, apa ler..lantok ler..yg penting kitaorg datang gak, tunjuk muka..selain dari kek ni ada la menu lain tapi katanya sampai dah lewat jadik malas ler aku nak snap picture menu yg lain..aku snap gmbor kek ni je..akceli selain dari open house kakak ipar aku ni, hari & waktu yg sama ada member U aku buat open house gak kat area Cheras tapi udah bertembung pulak ngan open house kakak ipar, so kena ler pilih..

You Might Also Like

8 Comment

  1. Replies
    1. Kak Shana..yg dia mention ajak cik mon,akak & aneen..member OM yang lain, x sure pulak..

      Delete
  2. Salam Fieza..ape habaq, camner? best tak open house weekend lepas, Me pun patutnye gi open house my friend kat Cheras, tapi me n Hubby tak familiar jalan Cheras, coz penah sosat, huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam emme..habaq baik..okey jer open house merangkap bday anak akak ipar tu..umah dia kat area Subang..yg member tu lak area Cheras tapi tak leh nak attend ler sbb sama time pulak ngan akak ipar..jadik pilih salah satu jer..

      Delete
  3. kes fieza same lak ngan saya.. saya pun anak buah suke kat hubby je.. kalau ngan hubby.. laju je dia nak dukung sambil senyum2.. kalau ngan saya.. pandang pun tak.. kalau amek jugak. mesti dia nangis jerit2.. sabo je laaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama kes kita ina..anak buah husband ni klu nmpk je husband,dia punya suka..bukan main lagi..saya nk dukung,dia nak kejap je.pas tu,start ler bagi siren nak nangis..

      Delete