Purple

10:34

Entry gambor hari raya..our theme purple..

mr hubby & abah
angah & abah
hero dalam keluargaku
kitaorg :D
kitaorg jugak :D
adik ipar & adik aku
kitaorg sekeluarga, camne aku terposing senget pulak..

mr hubby & taufiq..(waaaa..aku kecik hati tau ngan statement mama taufiq ni,nnti aku citer)..

aku & adik ipar (2nd day raya-gi tengok wayang citer The Expendible 2)
Raya ke-3, aku & mr hubby dah balik Kay Ell..Raya ke-4 iaitu harini kitaorg dah start keje..tapi masalahnya kat ofis aku satu kedai makan pun tak bukak tau..waaaa..sadisnye..kat blok aku ni mmg confirm cafe belum bukak so aku pun gagahkan diri gi ke blok sebelah. tengok2 sama jugak..tadi call mr hubby, mintak tolong belikan makanan kat area ofis dia sebab ada kedai makanan yg dah beroperasi.hope mr hubby tak bz & boleh tolong hantarkan mknan lunch ni..huhu..dah macam bulan posa lak cuma ni boleh minum air..

You Might Also Like

0 Comment