KWC

23:46

patutnya entry ni aku dah tulis isnin lepas tapi sebab beberapa hari aku try nak upload gambar tak berjaya tu yg tertangguh..ni masa aku ikut member ofis gi window shopping kat KWC.aku yg window shopping,member aku shopping.sesapa duk kay ell tau ler,kat ne KWC ni.tempat ni kalau sesapa yg bisnes, boleh beli kat sini dengan rega borong..utk beli satu item, agak mahal..tapi kalau nak beli satu item je, boleh naik ke tkt 2 ke atas.yg ground floor kebanyakan utk beli borong.kawan ofis aku shopping baju raya utk anak2 dara dia kat salah satu kedai kat ground floor.beli 4 item dapat 50% diskaun..aku cadangkan kalau korang nak beli untuk personal bukan utk bisnes, dtg shopping ngan member2 @ sedara-mara.boleh dapat diskaun..kira korang share2 ler..tapi kalau korang byk ongkos,terpulang ler..btw, layanzzzz gmbr2 yg aku tngkp ritu..kebanyakan kedai kat sini jual baju2..kedai kasut n beg pun ada jugak tapi tak banyk sgt..


You Might Also Like

0 Comment