Berinai

23:23

Selamat Hari Raya Aidilfitri..mesti ada yg tgh beraya kat umah sedara mara,kengkawan @ buah hati (pd yg belum kawen ler) ataupun tgh berehat kat umah tgk tv..maklum ler penat gi raya siang tadi..erm,aku saja nak share story smlm iaitu malam raya..siang tu gi umah opah aku coz mak abah n makcik2 aku masak lemang..masa kat umah opah, kitaorg amik daun inai..nak buat apa lagi,berinai ler..so ni adik aku, angah bersemangat tumbuk daun inai n dia ler org pertama yg berinai..aku le jdik mngsa kena pakaikan inai dia..hmm,layannnnn je lah..btw,aku share ler gmbr sikit..boring lak klu story tak de gambar..adik aku ni single n available (hihi..apa motip bagitau org ni..)

see bersemangat adik aku tumbuk daun inai..



and dia jugak yg pertama berinai..nasib dia  x inai 10 jari..

You Might Also Like

0 Comment