Beli 1 free 1

09:41

wah..dah baper hari tak update blog..x de idea sebenornye..aku ngan mr hubby hari isnin dah balik kg.tahun ni turn beraya ngan famili aku coz dah 2 kali raya with mr hubby side..tapi hari isnin sampai rabu tido kat umah MIL sbb famili aku baru balik kg ptg smlm..so lepas berbuka smlm,terus gerak gi umah parents aku pulak.otw ke sini semalam, mr hubby ajak makan western lak kat satu kedai.haritu mr hubby cakap dia makan western kat situ dapat aiskrim free..best,best,best.. :-) 
sebelum makan aku snap ler picture chicken chop ngan aiskrim free..aku tak order air pun sbb tau dapat aiskrim..hehe..mr hubby je order air 1..sesapa yg ada kat area Perak,leh ar singgah kat kedai ni kalau nak dpt aiskrim free tapi kena order western food ler..btw,nama kedai ni 'Din Bukit' kat area Klebang..total 2 chicken chop ngan 1 teh o ais = RM19.00 jer..


You Might Also Like

4 Comment

  1. wahh..murahnyerr...tergoda tgk chicken chop tuh..ni rasa nak buka mkn chicken chop nihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la murah jer..1 chicken chop tu kira rega RM 9..teh o ais RM 1 jer..kalau awk kat area perak,singgah2 ler kat kedai ni..rasa pun not bad..

      Delete
  2. ooo... Din Bukit... selalu lalu je... tak penah singgah makan... adik ipar cakap ada nasi ke air doraemon tah kat situ... lepas raya ni nak p try lah... menarik betul tgk chicken chop tu..
    Fiza, dah nak dekat dah dgn umah K kedai Din Bukit tu.. :)

    ReplyDelete
  3. Oo yea ke..umah famili saya kat area sg,siput..kat kedai tu saya tgk salah 1 menu nama nasi goreng indon (klu x silap ler)..macam2 org bisnes ni,kan..

    ReplyDelete