Baby

11:42

Kebesaran Allah 
Hari ni aku nak share gmbr perkembangan baby dalam tummy bakal2 ibu even aku pun belum ada experience lagi..tapi aku share kat sini bersempena ngan biras aku yg tengah pregnen tu & bakal2 ibu semua. Enjoice your pregnancy journey..wah, aku macam ada experience je bagi advice kat orang..hehe..

You Might Also Like

5 Comment

  1. hebatkan kuasa allah... alahamdulilah semoga penjalanan yang sue lalui ini akan berakhir seperti dalma gambar nie.. amin2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..insyallah, amin..moga perjalanan sue & ibu2 pregnen yang lain berjalan lancar & dipermudahkan..

      Delete
  2. insyaAllah satu hari nanti fieza juga akan rasai semua tu,sama2 kita doa ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah..amin..tima kaseh mama aryan :)

      Delete
  3. Wah..teringinnya nak tengok lam tummy ada mcm nih...tapi bile yer..hihihi

    ReplyDelete