Alahai

16:15

Alahai, macam sebelum ni aku ada tulis entry pasai MIL nak datang shopping raya kat KL..tadi mr.hubby bagitau thru phone yang MIL tak jadik datang..pas tu lupa lak aku nak tanya napa MIL tak jadik datang..tengok2 mr hubby online kat fb, aku pun pm la ngan mr hubby..
my pm with mr hubby 
me : yang,napa mama tak jadik dtg..
mr hubby : kata nye kat masjid india tu x leh masuk tapi entah la
me : oo..dlm famili awk,ada sesapa tau ke blog saya
mr hubby : entah..mama tau rasa nye
me : mama tau.yea ke?
mr hubby : yep
me : macamne mama tau
mr hubby : yep..kan haritu masa abah meninggal abg bagi link
me : oo..yea ke
mr hubby : siap tunjuk lagi
me : lorr..sabar je lah..agak2 mama ingt ke nama blog saya
mr hubby : entah le
me : ala...dh ler saya buat sesi luah perasaan kat blog buatnya mama & lang baca.. (lang a.k.a adik ipar aku yg wife dia preggy  tu)
mr hubby : hahaha x tau..nasib le
me : mencikkk tau
mr hubby : huhu..ate nak kate ape
me : ala,saya luah perasaan je..bukannya ngata pun tue la gunanya blog,nk luahkan perasaan
mr hubby : hahaha
me : tak suka tau..awak ler suka promote blog saya tau..
mr hubby : aik org plak kene
me : x ler..salah saya..saya yg taching lelebih smpai tulis kat dlm blog
mr hubby : huhu

tetiba rasa bersalah pulak haritu buat entry sesi luahan perasaan yg sangat over pasai aku taching lelebih tu.aku rasa idok ler aku ngata ke apa dalam entry tu cuma lebih pd luahan perasaan aku je tapi tak pasti ler whether mama @ adik ipar aku baca ke tak?tapi bila mr hubby bagitau mama tak jadik dtg KL & mungkin mama ada terbaca entry aku yg ntah hapa2 tu kat dalam blog ni..hmm,salah sendiri ler..nak buat camne aku ni emo lebih tmbh2 cik 'P' nak menjengah ni..mula ler emo tak tentu pasal..ate camne..so aku cuma boleh cakap 'SORRY'..huhu..apa yg aku tulis tu sekadar luahan perasaan aku je..tak de maksud pun nak perli @ mengata @ mengutuk @ seangkatan dengannya pada sesapa..boleh refer SINI,SINI & SINI

You Might Also Like

2 Comment

  1. ini blog kan.kadang2 susah kalo family tau macam blog ok lg ma lily rase.sbb kite takkan nak ngata org dlm blog plakkan.
    tapi ma lily ade pengalaman dgn fb.fb lg jahat tau.kalo kite post ape2 macam hadiah birthday ke dari mertua, mak oi.berite tu dimanipulasi la pulak.nak2 dgr blk kt telinga mak ma lily.terbakar die.e, tak suke la.so, ambil keputusan unfriend dgn kazen n mak sedara kt fb.nak wat guane.sbb nak jaga hububgan punya pasal.bukan sbb nk bermusuhan.ikhlas luahan ma lily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la ma lily,saya buat blog ni sbb nak luah perasaan n nak share journey TTC dgn TTCian yg lain sebab kat fb saya bukan jenis nak update2 status..lagipun kat fb,mak mentua,sedara mara,adik beradik sume leh baca apa yg kita tulis.tu yg x baper nak bkenan tulis kat fb..better blog..x sume tau..

      Delete