Testimoni

11:21

Pagi-pagi ni bukak forum Ratuhati , tengok kat topik Pati Delima Gulsan ada beberapa ahli yang amalkan minum pati ni dah berjaya preggy..alhamdulillah..tahniah kepada mama ziyaad,mama nina83,mama Nami_Nadia,mama firhan & mama Nieta tapi mama Nieta MC..x pe mama Nieta,nanti usaha lagi..ada antara dorang ni baru amalkan sebotol dua, dah lekat..cam aku pulak dari bulan 3 sampai skrg..dah 10 botol sebab sebulan 2 botol.aku & mr hubby,dua2 minum pati ni..

So aku nak citer pulak testimoni dari aku sendiri w/pun aku belum berjaya preggy lagi tapi sejak aku amalkan minum pati ni dari bulan March tahun ni sampai sekarang..hmmm..aku rasa pati ni serasi bersama ngan aku (cewah,serasiiii)..lepas sebulan aku minum pati ni, bulan april cik 'p' tak datang..so aku teruskan jugak minum pati ni..pas tu tengok2 dari bulan Mei sampai yang latest Julai ni, cik 'p' aku cantik jer datang even cycle day tak tetap tapi tarikh untuk cik 'p' datang, dah boleh agak..alhamdulillah..so nak tengok cik 'p' untuk next month pulak macamne (harap2 cik 'P' rehat smpai 9 bulan..hihi..tu pun insyallah, if dah sampai rezeki aku & mr hubby)..okey, antara kebaikan pati ni dari apa yang aku alami sendiri : 

(i)aku ni jenis susah nak membuang air besor..so sejak amalkan pati ni, pagi-pagi mesti kena jumpa Mr.Toilet dulu.. :D

(ii)dah 3 cycle, cik 'P' aku cam cun je timing keluar tu..tarikh untuk 3 cycle tu lebih kurang je.nanti nak tengok cik 'P' untuk next cycle lak camne (kalau dah smpai rezeki aku & mr hubby, rehat 9 bulan..hihi)..insyallah, kalau dah rezeki kitaorg le..kalau belum rezeki, tak pe bior le cik 'P' keluar..at least cik 'P' aku regular..

(iii)pengaliran cik 'P', agak heavy & banyak yang keluar.. (tak yah le aku detail sangat..kot-kot ada pulak reader lelaki..yang pompuan,paham-paham je lah).. ;)

(iv)pas tu, ada le sorang dua tegur ckp tengok kulit muka aku licin je (haha..perasan) ntah ar, ni dorang le ckp..aku tengok besa je..

(v)mr hubby lak, dia merokok so besa le kalau org merokok ni, mesti batuk2..macam mr hubby jenis batuk kuat..lepas minum pati ni, tengok batuk2 dia tu dah kureng compared dari dulu..tapi bila aku cakap ngan mr hubby pasai ni, dia tak caya.of course le, aku berani ckp sebab kalau kat umah time dia batuk kuat2 tu sapa yg dengor..ai ler..mencikkk tau bile ckp ngan dia, dia tak caya lak.

erm,tue je la kot testimoni aku & mr hubby so far 5 bulan kitaorg dah amalkan pati ni.

You Might Also Like

7 Comment

  1. Salam kenal dari mekchu.. mekchu doakan fieza cpt dikurniakan baby.. ehh doa org mengandung insyaAllah dimakbulkan tau..

    anyway, mekchu nak ckp thanks byk2 kenalkan dgn link dress tu.. mmg cantik2 dress nya, tp byk dah sold out sbb santik kan.. tq tq tq..

    ReplyDelete
  2. Saya doakan bulan akan datang awak ada berita gembira..insyaAllah..;D

    ReplyDelete
  3. mekchu & sherwieyna : wah,2 org ibu mengandung doakan saya ikut jejak korang..insyallah..amin..

    ReplyDelete
  4. insyaAllah, lepas ni rezeki kita pulak. Allah tau ape yg terbaik untuk kita. :)

    ReplyDelete
  5. Nieta : Insyallah..kita berusaha sehingga berjaya :-)

    ReplyDelete
  6. Smoga ade rezeki fieza cycle ni.. berkat di bulan baik ni..amin..

    ReplyDelete
  7. Ina : tima kaseh..insyallah..amin

    ReplyDelete