Spain Vs Italy

16:46

Daku lambat sikit update pasai EURO 2012 ni..aku bukannye peminat tegar bolasepak..gitu jugak mr hubby..entry kali ni pun bukan nak citer pasai perlawanan bola antara Spain Vs Italy semalam..citernye gini,malam tadi tengah melayan tv,sekali ada iklan  pasal perlawanan antara Sepanyol ngan Itali ni..pas tu mr hubby cakap,tu lawan untuk final..aku mmg tak tahu menahu langsung la,kan.org lain semua duk cakap pasai bola je,aku nak baca dalam paper pasai ni pun tak berminat.aku,kalau baca suratkhabar tu aku cari bahagian hiburan je..jadik berbalik pada perlawanan antara Sepanyol ngan Itali ni tetiba datang idea,aku cakap ngan mr hubby "kita bertaruh"..hihi..(bertaruh suka2 je)..aku pilih itali n mr hubby pilih sepanyol..Kalau Sepanyol menang, mr hubby akan pikirkan nak hadiah apa..Kalau Itali menang lak, aku dah aim nak corset Premium Beautiful.sebenornya amik kesempatan yeak,coz aku tertarik ngan salah sorang member aku post pasai PB ni kat wall fb sbb dia dah pakai n jual PB ni..N kebetulan pulak baru2 ni mr hubby cakap dah nampak 'spare tyre' kat bhg.pinggang aku..adoiyai,malu tau masa mr hubby tegur tu so sempena ngan perlawanan final antara Sepanyol ngan Italy ni,aku amik kesempatan lah kan..tapi aku cakap,'tak kira sapa menang..nak jugak corset PB ;)" aku pun tak sure itali leh menang ke tak..tue yg aku cakap cenggitu..hihi

Bangun pagi tadi, bukak internet..confirm sepanyol menang.. 4-0 lagi..sabor je lah aku..pas tu mr hubby cakap sebelum ni pun bila sepanyol lawan itali,itali tak penah menang..tue pasal mr hubby amik sepanyol..aku cakap ngan mr hubby 'tak nak bagitau..' tapi tak pe,kan aku dah cakap ngan mr hubby awal2,tak kira sapa menang..nak jugak corset PB..hehe..tapi dah diskuss ngan mr hubby sebelum tu pun,nanti kalau ada duit boleh la beli corset ni sebab harganya boleh tahan gak..2K..demi untuk cantik & langsing di depan mr hubby,tak pe lah..2K pun 2K la..ada lagi reason kenapa aku nak beli corset ni sebab salah satunya untuk dapat zuriat..insyallah,aku & mr hubby usaha je..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Bgus benda tu sy nnt tgu kaya skit la kot bru nk pakai hehe

    ReplyDelete
  2. lyza : tue lah,akak ni terpengaruh ngan promo member akak kat fb ler..

    ReplyDelete
  3. klu ko serius nk beli, bleh match kn ngn kawan aku..dia mmg jual corset PB nih...

    ReplyDelete
  4. Fini : kawan ko dah add aku kat fb..aku tgh duk pujuk2 husband aku ler skg..:-)

    ReplyDelete