Promo,Promo..Kek Lapis,Kek Buah

15:04

Kek Lapis Asam Manis

Kek Lapis Swiss Roll

Kek Buah

Promosi,promosi..berminat, sila pm di fb @ boleh komen di entry ni. Harga adalah sangat berpatutan..RM20 sahaja (tidak termasuk postage)..Sekiranya penghantaran di area Dataran Merdeka (Agro Bank), Kem.Kerja Raya/Jabatan Kerja Raya Jalan Sultan Salahuddin (blkg Bank Negara) @ Semenyih boleh dipertimbangkan untuk C.O.D..

Note : Tempahan telah penuh untuk Kek Lapis Oreo & Kek Lapis Prune..Tempahan untuk 2 kek lapis di atas & kek buah masih dibuka..

You Might Also Like

6 Comment

  1. mama fieza ala dah sedap2 baca tup2 kek lapis oreo dah tutup order..leh sumbat lg 1 order tak? hu3 then nak order kek lapis asam manis 1..pe2 leh whatsapp chenta 0177862254

    ReplyDelete
  2. chenta : nnti saya confirm boleh sumbat lagi tak order kek lapis oreo..hehe

    ReplyDelete
  3. Okey...he3 best2 hrp2 dpt la merasa..td dh add fb ma fieza dh approve pun he3 chenta keisha karmila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chenta..saya dh whatsapp chenta..0163333046..dh agak tu fb chenta..tnpa was2 terus approved..:-) anything nnti kita whatsapp..

      Delete
  4. wow! tgh wat bisnes kek ke kawan saya sowang ni, bagus2, tambah pendapatan, moga rezeki melimpah ruah, nnt leh belanja saya makan sedap2, hehehe... tak pun kasi kek lapis satu free, hehehee... semalam dpt kek lapis dari boss, upah wat kad raya/kad kawen kot, huhuhuuhuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eMMe : a'ah biz kecik-kecilan..hehe..alhamdulillah,ada smbutan..eMMe,okey le tu dpt gak upah kek lapis dari boss..kira rezeki twin le dpt mkn kek lapis.. :D

      Delete