BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

18:31

1st time joint segmen anjuran blogger femes amos ni..so sempena kedatangan bulan Ramadhan ni abg Ben cadangkan blogger2 yang joint segmen ni bertukar-tukar link..so,why not?time lunch, tak boleh kuar makan jadik kita BW ler..Btw, sesapa yang masuk blog aku ni tau ler yang blog aku pasai apa..banyak about TTC (Trying To Conceive).so pada sesapa yg senasib mcm aku sgt dialu-alukan utk kita tukar2 info.pada yg tak senasib cam aku pun,dialu-alukan jugak..selain tu,aku selalu update menda2 yg berlaku di sekeliling..terpulang ler pd memasing kalau nak kata blog aku boring ke tak..pilihan ditangan anda..cewahhhh.. :-)

You Might Also Like

15 Comment

  1. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  3. Ninie n Mieza:tq jenguk blog akak..akak belum buat bloglist ramadhan.nnti akak dh buat,akak masukkan korang dlm senarai,k..ni akak online guna phone..

    ReplyDelete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  6. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
  7. datang nak tukar link...

    http://putra08.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Ninie & Mieza : done

    Najihah,Zaza,Maisarah & Roslan : Setuju..done masukkan korang dalam senarai Bloglist Ramadhan.. :D

    ReplyDelete
  9. Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    harap masih diterima
    salam ramadhan
    saya follow skali ye

    ReplyDelete
  10. berminat nk tukar-tukar link dgn saya x?
    terima kasih.. baby follow sini ye ;)

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link...
    Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  12. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    cik anis dah follow kamu ^_^

    www.anisfadliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Syaz, Baby, Ayue & Anis : Salam Ramadhan..done folo & dah masukkan korang dalam senarai bloglist..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum w.b.t;

    Anda berminat tukar link dengan waalid?

    sila jawab di SINI

    Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

    Salam Ramadhan Al-Mubarak!

    ReplyDelete
  15. Wsalam Waalid,

    Ya..saya berminat.Link awak dah disenaraikan kat bloglist Ramadhan..

    Salam Ramadhan

    ReplyDelete