Anak Angkat

20:11

tetibe tajuk entry,mcm mengundang tanda tanya je kat korang..semalam masa tengah citer kat mr hubby pasai ni tetibe mr hubby bersore "kalau umur kita dah 35,kita masih belum ada baby,kita amik anak angkat"..aku senyap je..smpai mr hubby tnya "terasa ke dia cakap cenggitu".aku geleng kepala je..ntah ar,tak tau nak bagi reaksi macamne..

citernye gini,baru2 ni ada someone add aku kat fb tapi aku tak approved sebab tak kenal..sekali rupanye sis ni pm kat aku..dia tertarik nak kenal dengan aku sbb aku penah tulis pasal sorang member aku amik anak angkat mixed pakistan kat forum yang aku selalu masuk tu.so,dia bagitau yang dia dah sepuluh tahun kahwin tapi belum ada rezeki lagi.dia mintak tolong aku,kalau2 ada member2 yg tau ada baby mixed (pakistan) nak dijadikan anak angkat..aku dah introduce sis ni dengan member aku yg dah amik anak angkat pakistan ni..member aku ni keje nurse so tu yg sis ni mintak tlg ngan aku kalau ada info..yelah dah member aku keje nurse..paham,paham je lah..eh,lupa lak aku nak cakap napa sis ni nak amik anak angkat baby pakistan sbb dia kawen dengan org pakistan..so kalau korang ada info,pm le aku kat fb @ e-mail aku (fieza_amy81@yahoo.com) :-)

You Might Also Like

10 Comment

  1. semoga berkat bln syaaban..ada sinar untuk hajat yg amat didambakan itu...amin

    ReplyDelete
  2. semoga ade yg dapat menolong sis tu & moga Fieza & suami terus kuat, tabah & sabar ye

    ReplyDelete
  3. salam..

    insyallah, try lah biodex.. ramai tngok menjadi, tp sy pun x mencuba sbb agak mahal.hehe

    ReplyDelete
  4. Syira : salam..ramai dh suh saya try biodex tapi rega barang dia mahai ler.dh tu kuantiti barangnye utk setengah bulan je..mksud sebulan kena beli 2 kali..adoiyai..x baper nak mampu ler..

    ReplyDelete
  5. salam.akak, sy doakan akak cepat2 dpt anak..harap akak byakkan bersabar ye..Insya Allah, org yg bersabar, Allah sentiasa dekat dengannya..:)

    ReplyDelete
  6. zaxx : insyallah,tima kaseh yea..

    ReplyDelete
  7. mama fieza, moga satu hari nanti kita beroleh rezeki zuriat ea..sama2 kita usaha mengikut apa yang kita mampu,chenta pun de yg suh mkn biodex tp dok fikir RM...sbb dlm masa yang sama kita dok ttc dengan kaedah lain kan...insya'allah moga ada rezeki kita dgn slh satu cara kita berttc, amin

    ReplyDelete
  8. mummy chenta : yup betoi tu..insyallah,nnti smpai juga rezeki kita untuk dapat zuriat sendiri..amin

    ReplyDelete