alhamdulillah..

16:44


Alhamdulillah biz aku n mr hubby yang baru je start,nampak dah ada sambutan especially kat ofis mr hubby..member-member ofis mr hubby ramai yang cakap kek buah sedap & yang best part, ada yang repeat beli..aku banyak promo melalui fb bisnes kitaorang je..w/pun belum ada org beli lagi tapi ada le jugak yg dah menanya2.bagi aku tu pun dah satu improvement.tak pe slow2.aku pun sebelum nak add member2 yang aku rasa okey sebab aku nak tumpang promote kat fb dorang, aku inform dorang dulu.mintak izin,yelah ada sesetengah org tak suka kita tag2 gambar untuk bisnes.yang mana member okey, sume bagi  permission..alhamdulillah..semalam pas abis interview mr hubby kat Putrajaya, aku n mr hubby amik lagi stock kek.hari isnin lepas,dah amik stok & hari yg sama habis dijual..alhamdulillah..selain dari kek buah,kitaorg ada tambah jual kek coklat n kek lapis pulak..so layan le gambar kek2 aku ni..kalau berminat nak cuba kek-kek ni,boleh le tengok kat fb bisnes kitaorg Dlici Ous Cake Chinta, dijamin sekali rasa pasti nak lagi.. :D

kek buah yang dah dipotong..

kek coklat (view dari atas)

Kek coklat (view dari sisi)


kek lapis yang dah dipotong





You Might Also Like

15 Comment

  1. alhamdulilah..moga bertambah rezeki fieza & suami

    ReplyDelete
  2. syukuralhamdulillah moga fieza tabah dan melimpah segala rezeki yg diusahakan oleh kalian berdua. Setiap yang kita buat dengan niat yg betul, insyaALLAH result dia BAIK jgk!

    psstt : xnak ke kirim kat MakLady kek .. ;)huhu

    ReplyDelete
  3. alhmdulillah..smga berjya akak...

    ReplyDelete
  4. ML : alhamdulillah.insyallah, amin.husband yang rajin promote kat ofis dia..saya lebih pada promote thru online (fb) je..btw, ML tq yeak add fb bisnes saya :)

    ReplyDelete
  5. hairy : alhamdulillah.. tima kaseh

    ReplyDelete
  6. ma fieza...nti chenta nak order kek cekelat n kek lapis eh...dok terliur tgk..he3

    ReplyDelete
  7. ma chenta..bagi fb..nak add..nnti saya pm

    ReplyDelete
  8. Kek lapis, cm sedap kira cemana tumkak

    ReplyDelete
  9. Azza : meh ler cuba..dijamin sekali rasa confirm nak lagi dan lagi dan lagi :-)

    ReplyDelete
  10. Semoga berjaya...nampak menyelerakan...

    ReplyDelete
  11. fiza, add aku kt FB, finizaini

    ReplyDelete
  12. azie : tima kaseh..kalau nak try,boleh ler pm saya kat fb..

    fini : aku dah add dua2 fb aku..satu personal, satu biz..

    ReplyDelete