Start BBT

12:04

Hari ni start amik suhu semula sbb semalam cik 'P' telah memunculkan diri w/pun belum heavy flow but dah keluar warna coklat2..Okey,tak pe..aku redha n pasrah belum rezeki aku and mr hubby lagi, cycle ni pun kami kurang BD sebab baru2 ni balik kampung hampir seminggu lebih..sepatutnya aku dah kena call PPUM untuk buat iui tapi memandangkan sekarang kitaorg kekurangan ongkos,semalam diskuss ngan mr hubby so kitaorg setuju untuk postponed dulu..nak kena kumpul duit.. :)

You Might Also Like

10 Comment

  1. xpelah. insya Allah ada rezeki. sabar ye?

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. NasZ : insyallah..tima kaseh..mmg kesabaran tinggi ni.. :)

    ReplyDelete
  3. sy haritu punya la bersemangat beli thermomter nak berBBT.. tp bila dah beli x buat pun.. kui3..

    ReplyDelete
  4. Sizuka : alang2 dah beli thermometer tu,buat je BBT w/pun kita planning nak buat iui..sonok tau..dah mcam ketagihan pulak..hehe..

    ReplyDelete
  5. byk ek kak kos nye utk iui tu

    ReplyDelete
  6. Lyza : tue pun nasib buat kat hospital gomen,kalau ngan swasta lagi ler byk dia punye kos..kat hsptl gomen ni,kita kena kuarkan RM untuk ubat2 yg kita kena amik..ubat yg cucuk2 tu mahai sikit..

    ReplyDelete
  7. salam kenal...

    semoga semuo nyer berjalan dgn lancar yer...amin...

    ReplyDelete
  8. Papa Mifz : salam kenal..tima kaseh yea..insyallah,amin..

    ReplyDelete
  9. fieza n hubby, moga rezeki kalian melimpah ruah...
    Amin..............

    ReplyDelete
  10. eMMe : insyallah..amin..tima kaseh..mana tau leh ikut jejak eMMe dapat baby twin gak :D

    ReplyDelete