SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY

10:30

Hari ni nak joint segmen hairy pulak coz owner dia invite..hairy,akak joint yeak..sesapa yg berminat jugak, sila la klik banner kat atas ni yea..aku selalu baca entry2 hairy ni & kadang2 tu ada gak komen..kalau time tak baper nak ghajin, aku baca je entry.. :D
Kekerapan berblogging aku dalam sehari,ikut mood..kalau rajin,sampai 2-3 entry dalam sehari termasuk le entry yg aku joint GA/segmen..kalau tak rajin,seminggu tu adalah dalam 2-3 entry je..hehe..

You Might Also Like

13 Comment

  1. dah lame tak join segmen2 ni...

    ReplyDelete
  2. Marina : apa lagi,meh ler joint..

    ReplyDelete
  3. terima kasih akak sbb sudi join..sng sikit nk bw nnti..hehe..

    ReplyDelete
  4. hairy : no prob..owner blog dah invite,harus le menjointkan diri..

    ReplyDelete
  5. salam ziarah...dari segmen yang sama.

    http://skampung.blogspot.com/2012/06/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nody.html

    ReplyDelete
  6. follow kamu, dari segmen yang sama

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

    ReplyDelete
  7. salam..sy singgah berkunjung dari segmen sama,,jmput ke blog sy jika berkelapangan di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yg sama

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen yg sama. salam kenal oh yeahh\:D/ haha :)

    ReplyDelete
  10. dari segmen sama no.49 :D

    jemput singgah~
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum...selamat bersegmen yer..;)

    ReplyDelete
  12. Orga,Ciocallato,pencinta pink,Azza,Bai Baizura,Alynn, maszull n zaxx : tima kaseh dtg menjenguk ke blog saya yg tak sebaper ni :D

    ReplyDelete