SEGMEN AYUEJEAN : MENCARI BLOGLIST

13:07


Joint segmen pulak ler..sebab aku joint, nak tukar bloglist aku kat sidebar belah kanan yg tajuk 'rakan-rakan bloggerku'..segmen ni ayu mintak buat satu ruangan 'Bloglist AyuJean' untuk sebulan selepas tarikh tutup - 25/6/2011..so boleh la aku tukar pulak bloglist yang lain..tukar angin gitewwww..jgn risau,yg dah tersenarai dalam bloglist aku skrg ni,aku akan jengah gak blog korang..as usual la pada sesapa yg nak joint jugak,klik banner kat atas yea..moh kita joint..

You Might Also Like

9 Comment

  1. Terima kasih kak sudi join.....

    Blog akak dh ade dlm bloglist sy dah....=D

    ReplyDelete
  2. rajin betul akak ber GA ek penuh blog hihi

    ReplyDelete
  3. Ayue : welcome..

    Lyza : besa ar..sejak dah pandai berblog ni,mmg suka joint GA/Segmen..

    ReplyDelete
  4. Diorg punye mmg akan keluar name blog je kak.....
    Ade cm setting yg diorg x allow....
    So x de mslh, klu akk add dlm bloglist tu, akan keluar diorg nye name blog je...... =D
    Tp update yg diorg update x keluar la....

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  6. Bonde join segmen yang sama :)
    datang blogwalking... n happy BW

    jom follow bonde back...

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Ayue : okey,tq..yup betul,keluar nama blog je..btw,akak dah masukkan blog dorang dlm.bloglist akak

    Cik Adieb : tima kaseh..

    Bonde : tima kasih..

    ReplyDelete
  8. Sorry lambat update...
    Senarai peserta dah keluar...
    Selamat Berblogwalking... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete