Restoran Sate UK

22:46

Tengok tajuk mesti korang ingt UK yg kat obersee tu..sah,sah korang salah..Restoran ni kat area seksyen 7,Bangi..aku lupa lak nk snap picture tdi..tadi pas keje mr hubby ajak makan sate kat restoran ni..haritu tak silap blogger lyssa ada tulis entry pasai mkn sate kajang hj.samuri & aku ada komen,sate kat situ dh kureng sikit rasa dia..aku penah mkn,sekali tengah syok melayan sate,tgk isi dalamnya tak masak lagi..so sejak tu aku n mr hubby tak suka mkn sate kat situ.jadik aku ada mention kat entry blogger lyssa pasai Restoran UK ni pulak..untuk aku n mr hubby,sate kat sini sedap le cikit dri yg satu lagi tu..tapi terpulang le pd tekak memasing.okey berbalik pd tajuk asal..tadi kitaorg order 15 cucuk sate dging n 5 cucuk sate ayam plus 1 nasi impit..air lak,mr hubby amik jus tembikai,ais kosong n aku pulak sirap laici..sekali dah bayar,amik ko utk 2 org mkn RM26.50..mr hubby tak puas hati sebab rasa mcm mahal..dia budget around R20 je..sate ayam n daging 1 cucuk baru 0.70 sen je..20 cucuk jadik RM14.00.nasi himpit lak RM1.00..mr hubby suh aku tnya ngan cashier..ghupe2nye air tembikai RM6.00,sirap laici RM5.00 & ais kosong RM0.50..wah,ais kosong smpai 50 sen..mr hubby ckp besa minum kat mamak area KL pun 30 sen je..air tembikai pun kat kedai lain baru around RM3.00 je..sirap laici RM2.50..agak2 le pun tokey klu nk letak harga..mr hubby ckp,next time dtg sini bawak air masak dari umah..ish,tak patut le tokey kedai letak harga air mahai sgt.mr hubby aku cakap harga tu macam dah standard tempat makan yg kelas2 tu..mungkin pada korang yg byk duit,tak de hal kalau harga air mahai macam tu..tapi kitaorg yg tak baper nak berduit ni,kena berkira..tapi aku tak nafikan sate kat situ sedap n nasi impit pun special sbb dibungkus dalam daun.aku mmg suka nasi impit kat situ..just part harga air tu tak baper nak setuju sangat..

You Might Also Like

0 Comment