Novel yg best..

19:14

Entry ni bukan sinopsis novel @ drama yg tgh hot kat tv3 skrg ni.sebelum ni aku tak kose nk nengok citer ni memandangkan pelakon utamanya aku tak suka,okey..tapi skrg aku kat kg,mak mentua n biras aku penonton setia citer ni so nak tak nak,tertengok jugak citer ni kat tv pas tu adik ipar aku pengumpul novel.sekali aku tengok kat rak buku dia,ada novel  ni..biler aku baca,baru aku teringt yg aku penah baca novel ni.memang best ler..awat ler amik pelakon tu..klu pelakon lain,confirm aku jdik penonton setia.haishhh..tpi memandangkan aku kat umah mak mentua,pasrah je la nengok jugak..ada sorang pegawai kat opis aku mmg peminat giler pelakon tu..siap tagged lgi kat fb,gmbor pelakon tu kat fb aku..sabor je la..tapi mmg best ler novel ni..ending dia happy..cuma aku x puas hati,x de ke pelakon lain..eiiii,nyampah ai..

You Might Also Like

9 Comment

  1. citer apa beb?seindah sakura ke tuh?

    ReplyDelete
  2. Fini : citer apa lagi yg tgh hot skrg.. :-)

    ReplyDelete
  3. huhuhu..kalau menyampah jgn tgk cam saya langsung tak pernah tgk....hihihihihii..

    ReplyDelete
  4. hahaha.. fieza.. citer tu ade novel ek? best tak novel dia? sedih ke? ape tajuk novel dia tu?

    ReplyDelete
  5. Izan: kat umah saya,mmg bukak channel lain time citer tu tpi ni kat umah mak mertua..dia pengikut setia..nengok jugak ler tv time citer tu..

    Ina : citer tue adaptasi dri novel..tajuk novel pun yang sama..

    ReplyDelete
  6. hahaha..rmai yg xtgk sb heroin dia..tp sy layann.tiap2 ptg xp mn dahh..tgu cite tu pny pasai..hihii..tp bc novel lg best..cuma sy xsempat nk baca..hikhik

    ReplyDelete
  7. Deq : tue la baca novel lagi best tpi citer tu lgi best klu pelakon utama dia org lain :-)

    ReplyDelete
  8. rasa nya dah boleh agak nie... i pon xsuka dia hu3.. fasha sandha laa tue..

    ReplyDelete