Kelab Sukan KKRM

13:22


Mesy.Kelab Sukan KKRM

Pagi ni aku attend mesyuarat agung Kelab Sukan & Kebajikan KKRM.Tadi masa dalam mesyuarat,ada le member aku sms mintak tolong something..aku reply balik, sat lagi sbb aku tengah attend mesyuarat ni..then member aku tnya,sejak bila aku aktif kelab sukan ni..aku pun reply balik, every month gaji kena tolak beberapa hengget untuk bayar kat kelab sukan & kebajikan KKRM ni so harus le menjointkan diri untuk attend meetingnye..reason,w/pun tak baper nak bertuah dapat cabutan nombor bertuah,dapat gak makan free & cenderamata..hehe
Nombor

Hah, nie la nombor aku punya untuk cabutan bertuah tapi as usual le,aku ni kalau dalam lucky draw tak baper nak bertuah..mmg confirm tak dapat punye..tak pe tak kisah..Mr Hubby pun cakap kitaorg ni kalau dalam lucky draw,tak baper nak bertuah..
cenderamata & lunch

Ini ler cenderamata & lunch yg ahli2 Kelab Sukan & Kebajikan KKRM dapat..yg warna hitam tu, macam pelekat bermagnet.lekat kat dalam keta & buh ler kunci,h/p @ apa2 je yg besi..lunch pulak, nasi kukus ayam dara,air kotak perasa oren & buah epal..erm,okey ler kan..

You Might Also Like

5 Comment

  1. betul2... bayar kalu tak join buat apa kan.. sama cam sue tiap2 bulan kena bayar

    ReplyDelete
  2. oo tiap2 bln tolak ek.. haruslah aktif kn.. :-)

    ReplyDelete
  3. IntaNBerliaN : tue la pasainye..harus ler aktif jugak..tiap2 bulan gaji kena tolak beberapa hengget..

    ReplyDelete