Hadiah dah sampai

20:00

Tadi dapat call dari Bhg.Pentadbiran ofis,dorang inform ada pos ekspress..so aku cam cuak gak ler..selalu kalau aku beli barang online,mmg aku guna alamat penghantaran ke ofis..ni aku tak de beli apa2 pun,tup tup ada pos ekspres..so,tak pe lah..aku turun amik pos ekspres tu..tengok2 sendernye dari blogger femes tu..erm,so aku dah tau ler ape mendanye..sebelum ni aku penah tulis entry pasai aku menang contest anjuran blogger yg femes tu..so hadiahnye baru sampai..nak tau apa hadiahnye..jeng,jeng,jeng..

v

v

v

v

v

v

v

v


baju & tmpt letak hp
okey ler,masuk contest pas tu menang pulak..hehe..ingt senang ke nk menang..so baju tu of course le aku punye,x kan mr hubby pulak nak pakai..hehe..hp pouch tu bgi kat mr hubby..

You Might Also Like

5 Comment

  1. salam..

    tahniah,,mm sudah nak mnng masuk contest ni, kecuali kalau mmg murah rezeki..

    ReplyDelete
  2. Syira..tima kaseh..sebenarnya saya ni dalam kategori susah nak menang kalau masuk apa2 contest..kali ni pulak ada rezeki..

    ReplyDelete
  3. tahniah..mmg rezeki sis..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. Yumida :betui,betui..rezeki..alhamdulillah :-)

    ReplyDelete
  5. makneng follow kamu
    jom follow makneng

    ReplyDelete