Dinosaurs Live

15:57

Yeay,tiket free..tiket free..tapiiiiikan tiket ni untuk kanak-kanak je (3-18 tahun)..aku & mr hubby belum ada anak lagi..so,aku nak offer la pada kawan2 bloggerku ini kot ada sesapa yg berminat nak tiket ni,aku pos le kat korang..kot2 korang nak bawak anak-anak gi jenjalan ke pameran dinosaur ni..apa yg best kat sini..try le klik SINI. btw,pameran ni sampai 31 Julai 2012..yg tiket dewasa,korang kena beli yea..yang aku dapat ni tiket FREE untuk kanak-kanak je.pada sesapa yg nak,bagitau le kat bhg.komen entry aku ni..terhad yea..aku cuma ada beberapa keping tiket je. jadiknye sapa cepat dia la dapat..

You Might Also Like

7 Comment

  1. wina - boleh je..e-mail add kat saya :-
    fieza_amy81@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. alaaa... tak pat la tgk... kalo diorang check umur kene halau lak kang, ikikikiki...

    ReplyDelete
  3. eMMe : haha..especially tang perut tu,confirm kena halau..hihi

    ReplyDelete
  4. aiseh...aku nk ler..tp terlambat plak komen..mesti dh xde kn tix tu lg...klu ade aku nk tau

    ReplyDelete
  5. fini : ada lagi..mmg balance kat aku,ada 2 je..

    ReplyDelete
  6. wahh..kat mane ni yer?..nampak macam best

    ReplyDelete