Barang FREE :-)

23:09

Petang tadi baru sampai umah lepas seminggu lebih kat kampung mr hubby..check2 peti surat,tgk mcm byk je surat termasuk le bil2 :-)..tapi ada satu surat tu buat aku tertanya2,apa contentnye..mula2 ingtkan tesco sbb penah tima surat tesco dpt sample colgate (utk kumur mulut cam listerine tue)..tengok kat smpul,bukan tesco..bukak2 je smpul..jeng,jeng,jeng.......


Anmum Materna rupenye..baru teringt haritu aku ada isi kat web Anmum utk dpt sample percuma..saja je isi..pihak Anmum inform kalau dah pos akan bagitau thru e- mail tapi aku tak tima sebarang e- mail pun dari Anmum..tup,tup dah sampai sample..okey le tu,kan..

eh,eh..jgn salah sangka lak aku preggy..kalau betul syukur alhamdulillah cuma belum rezeki aku n mr hubby lagi.aku pernah baca yg tak mengandung pun leh amalkan jugak minum susu anmum ni..dulu aku pernah amalkan kejap susu ni tpi memandangkan rega dia boleh tahan gak,aku stop..rasa dia mmg aku suka..sedap....

Anmum,kalau selalu hntr isi form nak sampe free,leh tak? hehe........

You Might Also Like

5 Comment

  1. kak fieza, saya dulu amek sample percuma kat klinik je..hehehe..amek byk2..tapi xminum pun, hahaha..maniiisss..

    ReplyDelete
  2. Fieza dlu sue pon pernah amal kan... tapi tiba2 badan naik mcm dipam hu3... terus stop

    ReplyDelete
  3. Sheila : tak tau pun ada sample free anmum kat klinik..selalu gi klinik,x pernah nmpk pun..ke akak yg ketinggalan..hehe

    Sue84 : saya ritu stop sbb rega dia mahai..tang badan naik tu,x de rasanye..x tau le pulak kot saya perasan badan saya slim je..hihi..

    ReplyDelete
  4. wife saya minum tapi dia muntah balik.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  5. NasZ : ada sesetengah ibu mengandung tak leh nak minum susu ibu2 mengandung ni @ apa2 jenis susu pun..macam akak ni, tak mengandung..so minum susu ni mmg rasa sedap je la..hehe

    ReplyDelete