Yeay Menang

10:01

Yeay aku menang contest anjuran cik jejariruncing..suka,suka,suka..harus ler suka kan menang..dapat hadiah..hadiah pun aku tak tau ape?rasanye ritu cik jejariruncing tak de bagitau hadiahnye..kira surprise ler..klik SINI..ada senarai nama pemenangnye termasuk aku..hehe.smlm pas tengok je aku menang contest ni,apa lagi e-mail nama n alamat utk.hantar hadiah.dah le mlm2 mr hubby conquer lappy sbb dia main game so kena le tunggu turn guna lappy ni..well,tue je aku nk tulis..kecoh je aku ni,kan..menang contest pun nk bgitau..utk.korang2 yg nk mencuba nasib gak mcm aku,dun worry cik jejariruncing akan buat contest part 2..so rajin2 le jenguk blog dia..

You Might Also Like

4 Comment

  1. tahniah kak fieza...jeles nih, hee

    ReplyDelete
  2. huhuh~~ tahniah!! syoknya dapat hadiah... :)

    ReplyDelete
  3. Nnt update ye nk tau apa hadiahnye hehehe teruja!

    ReplyDelete
  4. Sheila : akak pun x sngka leh menang..saja suka2 joint..rezeki pulak leh menang..hehe..

    K : tq :)

    Lyza : no prob..nnti dh dpt hadiah,akak update..skrg akak kan rajin mengupdate blog..hehe

    ReplyDelete