Ujian naik pangkat

11:51


Pagi2 ni check e-mail ofis,dapat e-mail mcm kat gmbr atas ni..aku xcited la..aku dah nak isi borang untuk amik test ni..sekali bila baca smpai habis,ghupenye test ni utk.yang memangku sahaja.maksudnya utk.sesapa yg skrg tengah memangku jawatan N22/N27/N28 @ N32.Pihak JPA nak confirmkan dulu pada sesapa yg tengah memangku skrg..sabor je lah.so tadi aku kol JPA tanya kalau macam aku yg tak memangku ni bila ada ujian untuk kenaikan pangkat..Staff JPA tu cakap buat masa ni belum lagi..kena tungguuuuuuuuu..okey ler,nk buat camne kan..kena ler tunggu..bukan apa kalau naik pangkat,naik ler gaji..skrg ni kos sara hidup kan makin tinggi..keje 2 org pun tak cukup..cukup bulan je duit gaji habis bayor duit umah n keta..tu belum yg lain2 lagi..haishhhh..

You Might Also Like

14 Comment

  1. Syuhada : mmg bersabar je ni :)

    ReplyDelete
  2. xpelah dear..anggap aje belum rezeki lagi

    insyallah adelah nanti :-)

    ReplyDelete
  3. Wina : betul3.belum rezeki lagi..insyallah coming soon.. :)

    ReplyDelete
  4. keje gomen memang cenggitu kan???

    ReplyDelete
  5. don't sad2 ok akk . ^^ ain terjah akk balik .

    ReplyDelete
  6. sheila : tue la pasainye..

    ain : tima kaseh..tak sad,okey je..

    ReplyDelete
  7. tula pasal..skrg mmg kos tinggi.klu dpt nek pngkat bezkan ;-)

    ReplyDelete
  8. ayu : betul2..kalau dpt naik pangkat tu,dpat le naik gaji lebih sikit..tapi tue la belum rezeki lagi..bersabor je la..

    ReplyDelete
  9. Kalau ade rezeki insyaAllah kamu dapat. Hehehe
    Saya JD dari RatuHati.
    You've been followed


    Nieta@JD
    http://nietashairi.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam

    alhamdulillah krn masih ada kerja dan rezeki dalam tangan..

    lebih baik drp saya y x de keje ni.hehe

    ReplyDelete
  11. syira : salam..alhamdulillah..betul tu..at least saya ada kerja,kan..

    ReplyDelete
  12. keje kt jabatan mana skang nih?

    ReplyDelete