Thank You Cikgu! Giveaway by Mala Nasohah

17:42

Tadi dapat invitation dari owner blog joint GA ni..so,aku joint..plus aku suka hadiah2nye (tue pun kalau terpilih ler jadik pemenang)..hehe..nak ucap terima kasih kat cikgu..alamak,dah 14 tahun habis sekolah..nama cikgu pun tak ingat..tak pe lah,nak ucap terima kasih kat semua cikgu2 yang mengajar aku satu waktu dulu..jasamu dikenang w/pun ada beberapa subjek yg aku tak suka cikgunya..ikhlas ni yea..bukan tak suka sebab apa..sebab cara cikgu2 tu mengajar membosankan lepas tu aku ni lambat sikit pick up (salah cikgu tu ke,aku yg lambat pick up)..hehe..tu skrg jadik kakitangan sokongan gomen je..hehe..kalau aku jenis pandai,sure dah jadik pegawai (hah,berangan)..tapi tak kisah ler,apa2 pun tanpa cikgu sapa le kita2 ni semua skrg..cikgu cuma mengajar kita je tapi diri kita sendiri yg corakkan apa yg kita nak jadi.okey tue je, tapi macam besa le kena tag member 2 org..erm,sapa yeak jadik pilihan hatiku..jeng,jeng,jeng..mereka yg bertuah :-

(i) Cik Nur
(ii)Miss Banu

You Might Also Like

2 Comment