Saya Nak Header By Akma Danira

11:34

Akma,akak nak header jugak..boleh?hehe..

Ciri-ciri header yang akak nak :
 
Tajuk Header : FiezaSani Story
Description (Kata2/ayat)  : http://chintahati81.blogspot.com
Warna :black,red,silver
Saiz : sederhana je..tak mau besaq2 sgt..
Doodle : gambar baby,boleh tak?
 

You Might Also Like

9 Comment

  1. dah lame tak wat segmen...hehehe

    ape pun Fieza, gud luck yea!

    hope de rezeki kamu dpt header baru kan..

    pst: thx comment kat blog saya... take care!

    ReplyDelete
  2. eMMe : tak de idea nk update entry,so joint segmen ler..pasai comment to no problem..mmg klu free2 kat ofis ni suka bw ke blog org lain..

    ReplyDelete
  3. good luck. hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  4. Salam , header dah siap :)

    Boleh ambil dkt sini
    http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/pemenang-header-part-4.html

    p/s Maaf jika ianya tidak menepati citarasa .

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...

    rasa nya nie fiezasani kat ratuhati kan? saya sue84 ... salam perkenalan sekali lagi.. saya baru nak berjinak2 dgn dunia TTC bloggingsemoga dapat jadi kawan dlm blog plak ek hheheh...

    ReplyDelete
  6. akma : tq..akak suka header tu..dah amik pun..tq,tq again..

    sue84 : yup..saya ler fiezasani dalam ratuhati..welcome to berblogging..saya pun baru je bjinak2 ngan dunia blogging ni..

    ReplyDelete
  7. alamak kita tak retilah.harap2 ada member kita yg boleh tolong u..

    ReplyDelete
  8. Sue84 : hobi baru skrg..berblogging & BW..hehe

    Sherwieyna : tak pe,ni tengah usha2 blog yg ada buat tutorial..

    ReplyDelete