Penangan pati delima kot.. :)

15:01

Sebenor2nye aku tak de ada idea nak tulis apa tapi tetiba teringt lak sejak 2 menjak ni,ada le beberapa org duk puji muka aku nmpk cerah termasuk le mr hubby..sat tadi,ada lagi sorang pegawai kat ofis aku ni baru start keje blik lepas 3 bulan cuti bersalin.jadik dah lama ler dia tak jumpa aku,tetiba dia tnya aku pakai produk Nutrimetics ke?aku mcm blurrrr..ingtkan pegawai ni nak cari produk Nutrimetics,kot dia nak beli..lepas dia tnya aku guna produk Nutrimetics ke tak?aku cakap le tak..dah tu aku tanya ngan dia,kenapa?dia cakap tengok muka aku cam berseri2,cewah..kembang sat kena puji..pas tu aku pun apa lagi terus le citer yg skrg aku tengah amalkan produk pati delima..pegawai ni tanya beli kat ne?aku pun apa lagi mempromote le beli pati ni kat pasar tani area ofis kitaorg..mula2 yg puji mr hubby le,dia ckp badan aku nmpk cam cerah sikit..at first aku ingt kot sebab aku pakai serbuk lulur badan tu ke?tapi bila pikir2 balik,aku jarang guna serbuk lulur tu..then,lepas mr hubby puji tu,aku pun sesja le gatai search kat pkcik google pasai kelebihan pati delima ni..ghupe2nye mmg betoi,salah satu fungsi dia bagi cerahkan kulit..aku pun minum pati ni utk.kesihatan & kesuburan..tapi dah nmpk effectnye slh satu cerahkan kulit,alhamdulillah le..aku pun x kisah nak cerah2kan kulit ni..dah mmg kulit jenis coklat2..tima seadanya..so,pada korang2 yg rasa kulit x baper nak cerah tu & nak kulit cerah,try le minum pati delima ni tapi keberkesanan pada setiap org berbeza..tapi x salah nak mencuba..rasa dia pun idok ler teruk sgt..masam2 gitu je..

You Might Also Like

4 Comment

  1. hehe...tak payah mandi susu kan...minum pati delima je.. semua dalam 1botol kan... banyak upenya khasiat delima ni... ;)

    ReplyDelete
  2. Hai fieza..irizz pun ade mkn pati nih 2botol dh hbis..beli on9 jer sbb kt sabah nih xde..tp mmg betol pati delima nih wat skin jd cerah mklum la skin ala2 putih dodol skit..hikhik

    ReplyDelete
  3. best nye.. tak yah pakai fair n lovely.. hehe..

    ReplyDelete
  4. K : sgt setuju..byk khasiat pati ni..dlm 1 botol je..mcm2 khasiat kita dapat klu berterusan amalkan..

    Irizz : saya pun dah baper botol minum pati ni & masih teruskan sbbnye salah satu lawas buang air besar.hehe..kalau x silap dah 2 bulan saya amalkan pati ni.

    Ina : betui3x..tak yah susah pakai fair n lovely..minum pati ni je..insyallah berhasil.. :)

    ReplyDelete