Nur Aleesya Hani

15:47

Tadi t/hari keluar ngan member2 ofis gi melawat ofismate aku ni dah selamat bersalin secara c-zer smlm..alhamdulillah..nama baby macam tajuk entry..tapi x pasti ejaannya macam ni ke @ lain..tapi ini le nama baby yg kiut ni..kata ofismate aku,anak dia yg sulung bagi nama adik dia ni..akceli,aku penah baca kat tenet & ofismate aku ni pun ada bagitau tips utk dapatkan anak..kalau ada baby baru lahir,kita gi melawat tu bagi le duit..so,tadi aku praktikkan ler..hehe..ikhlas tau..pas tu masa kitaorg salam2 ngan ofismate aku ni sbb kitaorg dah nak gerak balik ofis,dorang sume ckp lepas ni aku pulak..hehe..dalam hati aku cakap 'insyallah,amin'..btw,baby ni tadi kat dalam bilik baby.so kitaorg tengok ikut cermin luar je..tiutkan baby ni cam aku.. :D

You Might Also Like

6 Comment

  1. apelah yg baby tu fikir ek sampai berkerut dahi? hihihihiii

    congrats to ur fren!

    ReplyDelete
  2. Wina,dia cakap "ish,kaco ler makcik2 ni nak nengok aleesya.org nak tito ni..tau ler aleesya kiut"..hehe

    ReplyDelete
  3. alo2... tiutnya dia... hmm... K pun nak aminkan doa kawan fiza tu... mudah2an makbul doa2diorang... dan makbul jugak doa kita semuaaa... aminnnn... ya rabbal 'alamin...

    ReplyDelete
  4. salam kenal alah comelnyeee baby ni gerammm..hehe.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. K : aminnnn..semoga kita semua berjaya..

    Sherwieyna Muzzawer : salam kenal..tima kaceh..nnti sat saya jenguk blog awak pulak yea.. :)

    ReplyDelete