Nora Danish

13:50


Comeynye diaaaa..suka tengok ND ni..kiut je..akceli tadi bw pas tu tetiba tengok sorang blogger tu joint contest ND ni..dok terpikir betoi ke ND ada blog..mcm tak caya je..tapi bila dah baca kat blog ND,betoi kot..ND baru je bjinak2 ngan dunia blogger ni..kalau nak tengok blog dia, sila la klik ND

okey berbalik pada contest yg ND buat...

"Saya meminati pelakon Nora Danish kerana suka tengok muka dia yg cute & karakter dia yg manja2 giteww.Selain itu, kagum dengan ketabahan & kesabaran ND dalam menempuhi liku-liku kehidupan. Semoga ND akan lebih suksess dan berjaya di masa akan datang. Juga bahagia di samping anak tersayang serta ND bertemu jodoh dengan insan yg lebih menghargai dan menyayangi ND"..

So pada sesapa yg minat ND,jom kita support dia dengan joint contest ni..aku nak tagged,aku pun tak tau sapa yg minat ND so korang klik kat link yg aku dah bagi kat atas..mana le nk tau kot korang peminat fanatik pelakon wanita tv popular tuuuu (opsss, tetiba terselit pulak).. :D

You Might Also Like

3 Comment