Kota Keriangan :D Part 2

10:37


Hai,dah baper hari tak update dlm.blog ni..tak de idea ler der..so,sbb tak de idea aku update le gmbr2 masa bercuti ngan famili in law di kota keriangan masa bulan April lepas..Part 1,boleh tengok kat SINI..so,layannnnn gmbr2 kitaorg..



Us..

my 2 brother in law
aku gaya cam belum kawen je.perasa'an.hehe
tak perasan MIL kat blkg..
menung apa la agknye 2 org ni
me & hubby sgt overrr..lupa mak mertua kat blkg..
Uter & Mama
Uter & Cham -naik bot

tunggu turn  utk.naik bot
mr hubby pndang apa ntah kat blkg tu..
Cham wif awek dia a.k.a bakal biras aku..

Me & mr hubby..romantic mood..hehe

You Might Also Like

2 Comment

  1. salam..


    seronok tu..

    lasak sekali ;)

    ReplyDelete
  2. salam syira..lasak time memanjat bukit & batu2 kat dinosaur park tu..mengah ai,hokayyyy.. :)

    ReplyDelete