kalau saya ada anak saya nak bagi nama.........

16:29

Semalam kat Forum Ratuhati, ada sorang member forum bukak topik macam kat atas ni..jadik besa ler,part2 berangan ni aku suka.. :) 

aku pun nyibuk gak le 'kalau saya ada anak saya nak bagi nama'....

boy :Muhammad Hussyairy,Muhammad Huzairi,Muhammad Huzaimi

girl : Rania,Raina,Rafeeda,Rafeeqa

makna,tak cari lagi..nnti ler kalau confirm dah ada baru cari makna..yg nama ke-3 cadangan utk.baby boy tu tak pasti le mr hubby setuju ke tak?sebabnya,nama mcm ex aku..haha..jangan marah,syg..bukan saja nk ingt kat ex tu..dia pun dah kawen,dah ada anak pun..kebetulan pulak nama mr hubby pun start dari M.... Hu...kan dah sama..tak pe syg,kalau tak setuju nanti kita cari nama lain yeak..hah,kan dah kata..aku kalau part berangan ni mmg suka..tapi tak salah berangan hope nanti angan2 ni jadik kenyataan.. :)

You Might Also Like

6 Comment

  1. sama lah..nak letak nama anak gabungan R & S..tapi nama boy start dengan R unlimited lah..semua pjg2..klu blh nk letak pendek je mcm nama Raid tu..hehe..

    ReplyDelete
  2. irizz pun nak berangan gak..hikhik..klo gegirl nk letak Amanda nur Qhaleesya..klo boy name muhammad danish rizzqin

    ReplyDelete
  3. he3 chenta pun dah ada nama..if hero nak letak mirza rifqi if heroin nak letak keisha karmila. tak nak letak panjang2 sebab nama mmy n ddy dia dah panjang berjela...yang penting maksud disebalik nama tuh kan

    ReplyDelete
  4. Sheila : nama Raid tu unik..rasa tak penah dgr nama Raid..tapi mmg betul nama boy start dengan R unlimited..tu yg akak plan nnti nama baby boy ikut nama hubby start with M..H.. & gegirl ikut nama akak start with 'R'..

    Irizz : best,best nama future baby irizz..yg Amanda tu cam nama omputih sikit..hehe..meh le kita berangan sama2..hope 1 day,angan2 kita jadik kenyataan..amin

    Chenta : best,best nama future baby chenta.rasanye chenta macam dah ada bau2 baby je tu..hihi

    ReplyDelete
  5. salam..

    rasanya kalau nama bekas pakwe mesti sah2 suami x bagi..hehe

    ReplyDelete
  6. syira..haha,rasa2nye betoi tu..my hubby penah cakap kalau letak nama macam ex bf saya,dia pun nk letak nama mcm ex fiancee dia la..kebetulan pulak nama ex dia sama mcm saya jugak..start with'RO....'hai,kebetulan sungguh..

    ReplyDelete