Jumpa Gynae

17:29

Esok,aku & mr hubby ada appt jumpa gynae lepas 2 cycle clomid yg tak berjaya.hmm,tak tau le apa next step yg gynae nak suggest..kalau ikutkan ritu, Dr inform proceed to iui..tapi bila aku baca info2 kat forum,sesapa yg dah buat share experience dorang,aku cam takut lak..coz ada part kena cucuk2 kat perut utk.pecahkan telur..haishhhh,dugaan tul nak dapatkan zuriat sendiri..kdg2 tengok org lain,senang je..x pe,x pe..sila jgn jeles yea Pn.Fieza (motivasi utk.diri sendiri)..anything,aku update nanti yeak..

You Might Also Like

5 Comment

  1. Fieza jangan mengeluh ye..susah macam mane pun, insyallah ade rezeki untuk kamu berdua

    stay strong and percaya pada Dia :-)

    ReplyDelete
  2. Wina,thanx dear..tue lah ter'mengeluh' pulak..insyallah,yakin dengan rezeki dari Dia..saya anggap ini ujian utk.saya & hubby..bak kata pepatah 'bersusah dahulu,bersenang2 kemudian'.. :)

    ReplyDelete
  3. fieza.. semoga dipermudahkan.. semoga cepat rezeki fieza dan suami.. amin...

    ReplyDelete
  4. Sy pun doc suh wat iui.. tp sy treatment nagn doc hamid xde pulak die suh cucuk2 perut.. juz mkn clomid je. InsyaAllah pas raya nnt.

    ReplyDelete
  5. Ina: insyallah..amin

    sizuka: saya pun x pasti cuma baca kat forum..esk klu gynae suggest iui jugak,baru nk tnya apa prosedurnye..

    ReplyDelete