http://faridteh87.blogspot.com/

10:03

To owner blog spt.tajuk diatas,header dari segmen Akma dah siap..boleh klik kat link bawah ni..Akma & akak ada try komen kat blog awak tapi tak boleh nak scroll box komen tu smpai bawah,sekerat je keluar..satu lagi bila nak komen,jenuh nak tekan button publish sbb widget awk yg love2 tu..sorry,bukan kritik cuma bagitau je..

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/pemenang-header-part-6.html

You Might Also Like

8 Comment

  1. Fieza, tu header kamu yg baru ke?
    comel coz ade baby kat situ....hehehe~
    kata kata itu doa, InsyaAllah Fieza, rezeki kamu pas ni...Amin!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. eMMe : a'ah header baru..tu rqst letak gmbr baby,sesuwei status saya TTC..hehe..insyallah,moga saya ikut jejak awk..lagi best preggy twin cam awak jugak.. :D

    Huda : okey welcome..dah tengok kat blog awak,cntik2..

    ReplyDelete
  4. suke tgk baby bertenggek kat situ...comel jer..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. sue : tima kaseh..comeykan baby tu bertenggek je kat situ..hehe

    Huda : no problem..akak cuma bagitau je..

    ReplyDelete
  7. kak fieza, nak jugak header macam kak fieza..mana nak dapat? huwaa, jelesnya..

    ReplyDelete
  8. Sheila,akak joint segmen akma..tak tau still open ke x..cuba masuk kat sini..
    http://memories-si-akma.blogspot.com

    ReplyDelete