Hospital Ipoh

15:23

Bersiaran kat Hospital Ipoh..Tengah teman mr hubby jaga abah dia sakit..at first Dr suspect denggi but tadi masa kakak mr hubby tnya dr sendiri,dr suspect jangkitan kuman..but not confirm yet coz kena amik sample kahak,darah utk test dulu..me..tolong ler apa2 yg patut..so cuti 2hari ni..baru jap ni ada nurse senior dtg so mr hubby tnya condition abah..abah still demam lagi tpi okey sikit compare masa mula2 abah dtg ke hospital..moga abah cepat sihat mcm biasa..

You Might Also Like

9 Comment

  1. semoga abah mertua fieza cepat sembuh dan kembali sihat..amin...

    ReplyDelete
  2. hello aquagugurl,

    nak lari topik sket. kita sama2 ada 119 follower. now sy jadik follower awk yg ke 120. hopefully awk sudi jadik follower sy yg ke 120 pulak. so kita sama! hehehe. kelakar pun ada sy rs tulis cmni ;p

    anyway, semoga abah mertua awk sembuh tak lama lagi ye ;)

    ReplyDelete
  3. Semoga abah mertua awak cepat sembuh ye... n follow laa kawan sue yg atas nie... hahah romote sket..

    ReplyDelete
  4. moga abah cpt sembuh..aminnnnnn

    ReplyDelete
  5. Ina,sue n fini..tima kaseh..amin..tdi pun abah dh boleh habiskan bubur nasi w/out keluarkan semula a.k.a muntah..hehe

    Yannie bunny : tq jdik follower ke 120 sya..done folo u..also 120..:-)

    ReplyDelete
  6. Salam fieza, saya pun turut mendoakan moga ur abah cepat sembuh... InsyaAllah...

    ReplyDelete
  7. moge cepat sembuh. byk kan bace selawat syifa' ye.

    ReplyDelete
  8. Wina,emme n 9nOL4 : tima kaseh..insyallah..

    ReplyDelete