Help,Help..camne nak buang header lama

09:50

ala,dah dapat header baru dari akma tapi tak boleh nak delete pulak header lama kat atas ni..dah try google,jumpa 1 blog yang ajar macamne nak remove header..try buat 2-3 kali,tak boleh delete.sabor je lah.ada tak adik-adik yang tau camne nak buang header..boleh ajar akak yg tak baper nak pandai ni,tak?

You Might Also Like

6 Comment

  1. rasanya fiezasani kena try byk2 kali kot kena refreash byk2 kadang2 dia hang

    ReplyDelete
  2. sue : tue la sat gi nak try buat balik..

    ReplyDelete
  3. saya pun tak reti. huhu.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  4. NasZ : tq,tq..ni tengah duk google nak cari solution utk.buang header kat atas ni..adoi,fenin2..header baru dah dapat..comey lagi..

    ReplyDelete
  5. salam..
    jalan2 kt sini & cik iena nk tag
    jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
    tarikh tamat:31 mei 2012

    ReplyDelete
  6. Cik Iena : tq,nnti saya joint..

    ReplyDelete