Galaxy Tab

11:29

Tab,tab,tab..ngigau,ngigau ni..tapi semalam mr hubby bagitau bad news tahun ni dia tak dapat bonus so no tab ler..akceli mr hubby ada cakap,kalau dapat bonus nak belikan aku tab ni. of course ler aku eksaited,kan..tup,tup mr hubby citer semalam dia tak dapat bonus..marahnya aku..yea ar,ini semua sebab bos mr hubby bagi markah KPI kedekut..macam dia yg bayar gaji pekerja..yg bos mr hubby pulak,keje tak seberapa boleh pulak dapat bonus..dah le pagi-pagi selalu mintak tolong mr hubby.. (tak mau le aku mention apa yg bos mr hubby mintak tolong tu)..tapi apa pun tak adil tau..semalam dalam nada lawak aku cakap kat mr hubby, 'dah eksaited nak bawak tab gi opis,nak eksen..tup,tup tak dapat bonus pulak'..hehe..niat tu tak elok,kan..tak pe ar tak de rezeki..nak buat camne,kan..

Baru-baru ni pulak,adik bongsu aku ada mintak tolong something kat aku..so as a kakak yg baik,aku tolong ler..aku cakap tak de cenderahati ke kat aku..galaxy tab ker,galaxy tab ker..hehe..tapi adik aku cuma cakap ada le souvenir untuk aku,kalau lepas yg dia mintak tolong kat aku ni..wait & see......

You Might Also Like

9 Comment

  1. Bos nisae bg markah skt ciputtt...
    dia plak dpt cemerlang...hampeehhhh kan...

    ReplyDelete
  2. bos tu mintak tlg punch card ker? hehe

    ReplyDelete
  3. Nisae : kadang2 bos ni mmg macam hampeh.myakitkan hati je..

    ReplyDelete
  4. Sizuka : haha..no komen..paham2 sendiri ler..

    ReplyDelete
  5. Salam Fieza...

    Saya nak share link ni http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2012/04/untuk-kawan-kawan-yg-giat-untuk-hamil.html

    saya wat rawatan alternatif, percentage utk dpt twin agak tinggi, kalo amik CVT ni, InsyaAllah..Rezeki Allah yg tentukan kan...? kite usaha n ikhtiar je, jgn putus asa... okey?

    rasa nak tablet gak la, tak mo share dgn husband, hehehee!

    ReplyDelete
  6. salam

    hehe...teringin juga, tp sbb huby x dpt bonus, maka impian itu harus dipendamkan begitu saja..hehe..padahal bos selalu g obersea gitu...bencilah..hehe


    jemput joint contest syira :

    http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

    ReplyDelete
  7. eMMe : Salam..tima kaseh..nnti saya baca link eMMe bagi tu.semalam dah baca tapi tak paham sgt..nnti nk try baca & pahamkan..betul3,tablet tak mo share ngan husband..beli 2..masing2 punya..haha

    syira : salam..tue la pasai,tak dak rezeki.

    ReplyDelete
  8. bertuahnyer kalau dapat kan...my hubby tak nak beli sbb..saya tk bagi beli...hahahah...

    ReplyDelete
  9. mama mia : saya pun mr hubby yg volunteer nak beli tapi itu pun kalau dia dapat BONUS..but unfortunately,tahun ni dia tak dapat..

    ReplyDelete