follower ke seratus

10:00

Tak sangka,dah 100 org jadik follower aku.. :D ..kecoh je aku,kan..orang lain dah beribu2 follower tak kecoh pun..yelah yg beribu2 tu blogger glamer..aku ni besa2 je..haha,merendah diri le kenkonon..btw,just nk introduce dengan follower aku yg ke seratus ni..so,lepas ni aku nak buat la follower 200,300 & seterusnye..just to appreciate sbb dorang sudi folo blog aku yg tak seberapa ni..eh,follower2 aku yang lain pun aku appreciate tau cuma yg ke seratus,dua ratus & berikutnya nombor tu menarik..okey,let me introduce to my follower ke seratus,klik SINI..Sorry,aku tak reti nak buat printscreen tu..the unique part aku folo balik blog follower aku ni & aku follower ke 200 dia.. :D

You Might Also Like

2 Comment

  1. Tahniah..dah bertambah ramai rakan....moga lepas ni makin ramai....seronok kan ramai rakan kat dunia maya nie...harap kat luar pun rakan juga..

    ReplyDelete