Berjaya

20:59

yeay,berjaya jugak tukar header baru..yes,yes..hasil godek2..tapi dh masuk header,x centre pulak.kena mintak tlg mr hubby..mklum ler org terer i.t..so hasilnye seperti di atas ni la..btw,tq akma..mmg akak suka header ni..sesuwei ngan status TTC akak :)

You Might Also Like

5 Comment

  1. hihikk comel la baby tu. hahaha

    Akak, akak leh tolong Akma tak.? Tlg bg tahu dkt tuan blog ni http://faridteh87.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akma-danira.html yqng header dia dh siap dan boleh ambil dkt sini.. http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/pemenang-header-part-6.html

    Akma tak dpt komen dkt blog tu sbb scrollnya tak sampai bawah pulak. Akma tgk bloglist kt tepi tu ada blog akak, mesti kawan rapat kot. So Akma tinggalkan komen dkt sini. Tlg ye kak.

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. sweetnyee header.... akhirnya... hehheheh comel2

    ReplyDelete
  3. Akma : a'ah ler,dah try comment tapi kat box comment tu,tak boleh scroll coz kena masukkan code..x pe ler,sbb akak dlm.senarai bloglist dia,nnti akak buat entry untuk dia..

    sue84 : tq..kan kiut je..kalau nk jugak,leh la masuk segmen Akma ni..rasanye still open lagi..

    ReplyDelete
  4. alahai.. comeynye header baru tu... :)

    ReplyDelete
  5. Ina : tima kaseh..cute,kan..

    ReplyDelete