1st Giveaway By Iena Eliena

18:47

Hi,hi..aku mencuba nasib joint GA lagi..saja suka2..hobi..lgipun tgk hadiah2nye menarik,tertarik..aku tau GA ni dari blog pinkylady687..klik SINI untuk lebih info..So,kat sini aku nak ajak member2 aku yg lain mencuba nasib jugak..

You Might Also Like

10 Comment

  1. Tq Tag... =D
    Insyaallah join.....

    ReplyDelete
  2. Sheila & Ayue : welcome2.. :)

    Iena : no problem..mmg feveret joint GA..hehe

    ReplyDelete
  3. BW sini. done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  4. Mrs BuduBilis..tima kaceh..akak dh lama folo blog awak ;)

    ReplyDelete
  5. meera bw sini..nice belog lah :) hee.meh terjah kat belog meera :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  6. salam..hai..saya Jaja..datang dari segmen yg sama.. :)
    dah follow awak..jom follow saye balik.. ^^,
    mari same2 meramaikan followers (!) hehe..
    jempot ke blog Jaja.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  7. BW & follow di sini
    dari segmen yang sama

    http://aenvanilla.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  8. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete