SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI HAZWAN HAIRY

18:30


Cuti2 ni tak tau nk buat apa..mulanye plan nk tengok wayang kat MV tapi memandangkan semua tahu hari ni kat Dataran ada apa..cancel le..kalau turun kl,mmg sah2 sngkut dlm.jammed..so aku BW..tup,tup ada blogger buat segmen kat atas ni..aku tertarik nk joint..nak tau pasai pa..nama'HAZWAN HAIRIY'..aku ingat adik2 aku dah ada blog jugak..hehe..aku ada 2 org adik laki..sorang Azizul Hairiy & sorang lagi Azizul Hazwan.kebetulan sama lak ngan nama segmen ni,tu pasai aku joint.okey,pada sesapa yg nak joint klik kat header atas ni yea.owner ada bagi soalan untuk joint segmen ni,kekerapan berblogging dalam sehari..so jawapan aku,smpai ofis je terus bukak blog aku & aku jengah blog2 lain..so,korang pikir la kekerapan aku berblogging..keje 5 hari seminggu so pagi smpai ptg mmg aku ngadap blog..oit,oit..jgn ingt aku tak de keje pulak.mcm besa,sambil2 aku buat keje,aku berblogging..


Note : baru setel  menjengah blog peserta2 segmen hazwan hairiy ni..kebanyakan sume aku folo & tinggalkan jejak..kalau dorang sudi,jenguk le ke blogku yg x seberapa ni & tinggalkan jejak..

You Might Also Like

7 Comment

  1. haha....best entry!! nice..terima kasih sbb sudi join akak..haha ;-)
    baru dpt on9 ni sbb off 4ari blog cuti2 msia sat...tgh listkan blog anda dlm bloglist mei..tq again

    ReplyDelete
  2. salam..singgah bw sini..dari segmen same..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
  3. akma : dah jenguk blog akma tadi.. :)

    ReplyDelete
  4. puteri cahaya : tima kaseh daun keladi,kalau sudi singgah le lagi..hehe

    ReplyDelete
  5. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html

    ReplyDelete