AFB Feeds

SEGMEN NASZ : FOLLOW AND COMMENT

14:24

Segmen,segmen,segmen..ish,aku ni asik bersegmen je..hehe..nak joint klik banner kat atas tu yea..opssss..tak lupa jugak vote Nasz untuk Digi WWWoW Awards kat sini .. BTW,Nasz bukak segmen untuk hari ni je sampai pukul 11.00mlm..so,apa lagi..mari ar kita bersegmen sama2..

Note : baru selesai menjengah ke blog2 peserta segmen NasZ ni..ada yg tak boleh bukak pun jadiknye kita skip le..jgn kecik hati yeak pd yg berkenaan..

You Might Also Like

25 comments

  1. thanx sudi join segmen saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  2. welcome..akak dah vote NasZ yea.. :)

    ReplyDelete
  3. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  4. tak join tapi nak gak nyemak kat sini^^

    arisyalee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Follow dan komen cni dri segmen same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  6. jalan-jalan tinggal jejak...
    dari segmen yang sama.. ;p

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste :)

    ReplyDelete
  7. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  8. Salam...
    Salam perkenalan...sambil datang dari segmen Mr Nasz...Done follow blog yang cantik ini... jemput singgah ke blog sya bila2 ada free
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    TQVM

    ReplyDelete
  9. ary lee,kasih,syafiqah n haz hany : done bw kat blog korang..tq visit mine too

    ayu : hai,hai..

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yang sama.
    Datang tinggal jejak dan follow.

    Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

    http://fienazzuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    Done following your cutest blog ;)

    ReplyDelete
  12. Fiena & Ieqa - done bw kat blog korang..tq visit blog akak.. :)

    ReplyDelete
  13. dah follow back, and wish u dpt baby cpt2 :)

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  15. Blossom Heart-tima kaseh..insyallah,amin

    Cik Adieb-salam kenal..tq jugak bw kat sini..done bw to ur blog..peace :D

    ReplyDelete
  16. singgah sini membalas kunjungan :)

    hapy blogging dear~

    ReplyDelete
  17. hye awak..
    jalan2 cari kawan ^_^
    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  18. hye Linda..tq visit blog saya..hehe

    ReplyDelete
  19. salam singgah dr segmen yg sm...slm prknln..da lm follow cnie...:))

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  20. salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)

    ReplyDelete
  21. sy dh jejalan sini balik n dah follow pn =)

    ReplyDelete
  22. Fazi : tima kaseh..kalau sudi,datang le lagi :)

    ReplyDelete
  23. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    foLLow sini ye!

    ReplyDelete
  24. fairus : tima kaseh..done bw to ur blog & folo.. :)

    ReplyDelete
  25. saya dtg utk membalas kunjungan sambil follow sini... jemput ke blog saya dan follow sekali...

    http://diariesaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.