SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA

10:18

Sekarang musim aku joint segmen..hehe..sja je hobi..okey,sejarah blog ni aku create untuk share citer pasai journey TTC aku & mr hubby.selain tu,kisah2 apa yg berlaku dlm.life aku n mr hubby macam percutian kitaorg,masakan2 yang aku cuba melalui resipi sendiri @ internet,luahan perasaan aku & semua le kisah2 kitaorg..tarikh aku buat blog ni bulan Februari 2012.kiranye baby lagi blog aku ni.baru sgt2..Blog ni aku namakan ChintaHati sbb penantian aku & mr hubby untuk menjadik mami & abah pd.anak2 kami :) ..insyallah

Pada sesapa yg berminat nak joint jugak, seperti biasa.klik kat header tu..

Okey tu je.. ;)

You Might Also Like

18 Comment

  1. terima kasih sebab sudi join segmen miss z...jom kenal blog lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

    ReplyDelete
  2. Miss Z : welcome..yup,akan BW to blog lain jugak..

    ReplyDelete
  3. Lg skali singgah dr segmen same... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. Sy singh sini..dr segmen yg same:-)

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  6. Ayiesha sani n hana radzi..salam kenal..nnti saya BW kat blog korunk pulak yea..

    ReplyDelete
  7. salam kenal..dari segmen yg sama

    jom singgah:http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmenjom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama..salam perkenalan..done follow blog akak..sudi2 lah follow n terjah blog ifa plak..:))
    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  9. hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  10. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
    sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

    ReplyDelete
  11. nad pon join jugak segmen ni..:)
    http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/jom-kenali-blog-saya.html

    Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan
    http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

    ReplyDelete
  12. Nad,salam perkenalan..dah jenguk blog Nad n akak folo sebab akak suka banyak info & tutorial expecially utk.newbie blogger cam akak ni.

    ReplyDelete
  13. Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

    ReplyDelete
  14. salam kenal. dah follow awak.


    terjah sini dari segmen miss Z.

    TOLONG KLIK SINI DAN TEKAN VOTE. TERIMA KASIH

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  15. as-salam dan hi,

    datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


    syieda,

    ReplyDelete
  16. hello here I come~~
    dari segmen yg sama :)

    http://damnright-welcomestalker-blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  17. Rafflesia,michelle - done bw to ur blog..tq visit mine

    Yuyu - x leh bukak ur blog..

    ReplyDelete