Perut mak

20:14

anak : mak, apa dalam perut mak tu?
mak : adik hang laa
anak : mak benci adik ke?
mak : ehhh,mak tak pernah benci anak mak.
anak : dah tu , kenapa mak telan dia?...
mak : kalau aku tampaq hang jangan tanya pasai pa nohh.
aku cilok dari wall fb member..haha..kiut je..

You Might Also Like

4 Comment

  1. budak datang dah...
    Follow dan comment!...
    cita tu memmang lawak...
    dah pernah bace dah...

    ReplyDelete
  2. Ayiesha : haha..comey je kalau anak tnya gitu..

    Fiena : oo yea ke..akak pun dah penah baca tapi masa tu x de blog lagi..so smlm bukak2 fb,tengok kat wall member..rasa nk share le kat sini pulak memandangkan dah ada blog,kan..hehe

    ReplyDelete