Muhammad Taufiq

09:19


Tadaaa..seperti yg aku tulis dlm.entry klik SINI, nie la gmbr baby cousin aku tu..nama baby mcm tajuk entry aku kali ni.simple jer..btw,malas nk membebel byk2.layan le gmbr yg aku dpt dari cousin aku ni..sekeping je..cute kan?erm,biler la pulak turn aku nk tayang chintahati aku & hubby kat sini..hehe..doa2kan lepas ni kami pulak mengikut jejak cousin aku ni yea.. :D

You Might Also Like

2 Comment

  1. banyaknye tgk gambar baby hari nie...semua comel²!

    insyallah...wina doakan untuk kamu :-)

    ReplyDelete
  2. oo yea ke..musim baby.hehe..tq wina..amin.. :)

    ReplyDelete