Kota Keriangan :D - Part 1..

16:56

Tengok tajuk pun dah tau..sabtu lepas,famili in law aku turun ke Kay Ell so kitaorg decide nk gi jenjalan ke kota keriangan..lagipun aku n mr hubby dah lama x kuar jenjalan,tau..asik memerap duk kat umah je..boring..so,kat sini aku share le sikit gmbr2 yg kitaorg posing masa kat kota keriangan tu..layannnnnnn..

ni masa sampai kat stesen cable car.hubby x mau drive sampai atas..jalan kat situ tau je la,kan..

2 org ni adik ipar aku.ni masa tengah tunggu mr hubby & Mama beli tiket nk naik 
cable car

 pemandangan dalam cable car

mr hubby & adik ipar aku yg bongsu.dalam cable car..dorang tengah mkn kopok..

 ni kitaorg le..dah sampai kat genting.otw to outdoor taman tema genting
sesat mencari jalan keluar nk ke outdoor taman tema genting..kabus tebal masa ni

adik ipar aku.masa ni aku nk tngkp pemandangan gmbr kabus kat blkg tu..saja je..sekali adik ipar
aku suh tngkp gmbr dia..so,okey je lah..

   posing b4 masuk kat taman tema tu..x perasan masa ni mr hubby mcm nk siku aku..

game yg 1st kitaorg main..x merbahaya cuma pening kepala..mr hubby sibuk pusing2kan cawan tu..
 aku n adik ipar..naik gajah terbang..pilih mainan yg x kecut perut..
buaian pusing..slow je..best..
pirate ship..nyesal naik,tau..kecut perut naik kapal ni..

mr.hubby & adik2 dia naik fun kart..







adik ipar aku yg pompuan tutup mata masa naik ni..tatott tapi nak jugak naik..
mama n anak2nye..sani (mr hubby),lang,cham & uter..

erm,okey..nnti aku smbung entry lain yeak..byk sgt gmbor2nye..duk klik,klik kamera..sekali tengok lebey 80 keping gmbar kitaorg amik masa kat kota keriangan ni..hai,giler bergmbor tul..

You Might Also Like

4 Comment

  1. sejak ade anak² ni, x pernah masuk outdoor selalu main indoor jek

    dulu masa remaja, rajinlah naik space shot tu...serammm! eheheheheh...

    ReplyDelete
  2. outdoor,x baper sesuwei ngan budak2..kitaorg masa pi ke kota keriangan baru ni,amik outdoor je..indoor byk game utk.budak2..hehe..saya,jgn kata space shot tu,yg pirate ship tu pun serammm..rasa nk jerit je suh pekerja tu stop..hehe

    ReplyDelete
  3. Hana,utk honeymoon sesuwei..sejuk je cuaca kat situ..hehe..

    ReplyDelete