Comey sangat

09:39


so cute video ni..saja nk share ngan korang sume.aku tengok video ni dari forum favourite Ratuhati.ada sorang member share,pas tu aku pun cari ler kat dlm.youtube..dapat je terus share ngan member2 kat blog pulak..moga nnti aku & mommy2 TTC yg lain akan merasai pengalaman yg sama mcm ni.pandai bby cari breast ibu nk menyusu..cute je..mula2 dia rasa ngan tangan sikit2 dulu..dh konfiden,terus halakan mulut dia kat nipple ibu..erm,so cute & cute & cute.. :)..kat ending video ni nurse2 nyanyi tau tapi aku x baper nk paham sbb bhs.indon..ada subtitle B.I.tapi besa ler aku pun bukannya terer sgt B.I. ni.sikit2 je..tapi kiut ler nurse2 tu nyanyi..

You Might Also Like

4 Comment

  1. bila tgk part bersalin tu rasanya..aduii..sakit tp ble tgk part nursing tu..tak tergambar dgn kata2. semoga akak dpt jugak rasai pengalaman tu nnt ameen :)

    ReplyDelete
  2. tq,amin..masa ko bersalin faiq ritu,ada x nurse letak faiq atas badan cam tu utk.b/f..

    ReplyDelete
  3. ada..sambil dorang jahit kat bawah tuu..tak rasa sakit lansung ble dh tgk muka anak..tp b/f dorg bg masa kat dlm wad..dh mandi sume lah..

    ReplyDelete
  4. kan..ramai ckp cenggitu jugak..dh tgk muka anak,masa jahit tu x rasa apa.. :)

    ReplyDelete