Adik ipar aku.....

10:45

Hai,adik ipar aku ni..smlm mr hubby call mama tapi mama tengah engaged kat h/p so mr hubby borak ngan adik bongsu dia..mula2 borak besa pas tu,tetiba dia leh tnya kat mr hubby soklan cepumas tu.masa mr hubby borak2 ngan adik dia tu,mr hubby buat loud speaker so aku dengar.rasa2 sebelum ni x pernah dia tnya..smlm lak dia leh tertanya..aku senyap n senyum je..adik ipar aku cakap kengkawan dia sume ada anak buah.dia je yg x de anak buah lagi..mr hubby ckp bukan kitaorg x nak tapi belum rezeki kitaorg lagi nk buat camne..hai,kalau leh nk bagi anak buah kembar kat uter,tau..

You Might Also Like

2 Comment

  1. xpe..insyallah are rezeki nanti...mintak adik ipar sabar ye :-)

    ReplyDelete
  2. tq wina..insyallah,nnti smpai rezeki kitaorg pulak..amin

    ReplyDelete