1st Contest by Akma , Wany & Mira

13:04

kali ni nak masuk contest anjuran adik2 ni pulak..hadiah pun menarik..tajuk contest ni "Blog saya simple tapi comel".tarikh tutup 27 Mei 2012.cara nak pilih pemenangnye,penganjur dah tetapkan mestilah blog simple tapi comel,kemas,tak banyak widget & tak ambil masa untuk loading..hope blog akak yg tak seberapa ni,comel  pada mata akma,wany & mira dan jugak tak ambil masa yg lama untuk loading..maklum ler blog org2 dah berusia ni, nak yg simple je & senang untuk rujuk..okey la,tue je..opss,lupa lak..kena tagged kawan2..sapa yeak aku nk pilih..jeng,jeng,jeng..kawan2 ku yg terkena tagged ialah ifahshhily,kasihkuamani,dhia-wardah

so,pada kengkawanku yg dah kena tagged tu,kalau minat nak joint jugak klik kat banner di atas..okey le,mesti korang nk tengok hadiahnye..sila lihat di bawah :-

Hadiah

Tempat Pertama
- Shawl 
- Inner
- Brooch
- Lens

Tempat Kedua
- Shawl
-Lens

Tempat Ketiga
- Lens 
- Header

Saguhati
5x review blog

You Might Also Like

2 Comment

  1. Salam awak .
    Sihat ke harini ? Selamat Hari Pekerja !
    Akma datang blog comel ni check entry , hihihi
    Terima kasih sudi join 1st contest ni .
    Good Luck :)

    ReplyDelete
  2. Aquagugurl...

    Thanks tagged kasih... kasih dah joint contest nie...
    nie link die..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/05/1st-contest-by-akma-wany-mira.html

    ReplyDelete