Tahniah,tahniah,tahniah..

12:34

Tahniah to adik ipar aku (adik bongsu hubby) dapat result SPM yg cemerlang..8A 2B & 1C..budak2 skrg pandai2.time aku dulu,dapat result  x de cemerlang sgt..ala2 boleh tahan je..tadi mama (MIL) tepon inform.this week,kata mama nak datang KL..nak celebrate bday hubby sekali..so,tue je nak tulis.. :)

 Nie la adik ipar aku..Putri Nor Azila


Note : mama tak jadik datang..tunda tis week (30th Mac)

You Might Also Like

2 Comment

  1. xpe sabar je..kalo org ckp2 lg pasal peknen..jawab je akak doakan la kat saya skali
    tula yg saya belajar..4 thn kawin br nk dpt ni...
    mcm2 hinaan perlian diterima..
    tp org xleh accept tu semua datang dari Allah..
    saya doakan pas ni turn awak..

    cuba amalkan susu kambing + jus kurma...dikacau and minum...insha'Allah..
    tu cara last saya before saya peknen..

    ReplyDelete
  2. sama le usia perkahwinan kita..hehe..tapi rezeki awk dah smpai.saya masih menunggu turn..moga lepas ni turn saya n hubby lak..susu kambing + jus kurma.kat ne nak beli jus kurma ni..sebelum ni yg tau susu kambing blend ngan kurma..

    ReplyDelete